Velkommen til cheerleading bloggen vår!:D

Hei,hei! Vi er 8-9 jenter som går i 5,6 og 7 klasse! Vi driver med cheerleading og vi stoorkoser oss med det! Vi kommer til å blogge om hva vi holder på med på treninger og da vi har visninger! Kanskje noen av oss kommer til å blogge litt om hverdagen vår som cheerleadere;) Vi håper du/dere kommer til å følge bloggen vår og selfølgelig kommentere! 
Vi har ikke flere treninger før jul, men vi fortsetter på ny-året igjen! Cathrine Løbrenden, skal sy drakter til oss som vi skal ha på visninger/forestillinger. Vi skal også ( kanskje, ikke helt sikkert ) være med på UKM, håper vi! 
Det er sånn draktene våre skal se ut:D

Håper du/dere vil følge cheerleading bloggen vår!

- The Dream Team 

2 kommentarer

Queen

26.12.2011 kl.11:06

Hvorfor skal dere ha like drakter som Viqueens? Dessuten så er dere Juniorer og det er ikke lov med magetopper for juniorer i Norge :)

thebestdreamteam

04.05.2012 kl.18:31

Hei det er fullt forståelig, men det er ikke ekte cheerleading vi gjør det for å bli bedre kjent og for å ha det morro. tusen takk for at du kommenterte det for det har vært litt krangling og lang eller kort topp og det var en del som ikke ville ha kort så da blir det lang.
Takk for at du kommenterte ^^

Skriv en ny kommentar

thebestdreamteam

thebestdreamteam

Trysil

Hei! Vi er 8-9 som ELSKER cheerleading og turn! Så mye at vi ville lage en blogg om det! Gi gjerne kommentar, vi kommenterer også tilbake;)

Kategorier

Arkiv

hits