Cheer-triks

Halla! Som jeg skrev i mitt  siste innlegg, så ''øver'' jeg meg på cheerleading ''triks'' på stolen som vi  har i stua. Og siden det ikke sier dere NOE da jeg sier at jeg øver på ''triks'' så har jeg tatt noen bilder som hviser hvilke triks som jeg gjør;) ENJOY!

Ikke bry dere om hvor ødelagt beinet mitt ser ut;)

Det er IKKE så lett som det ser ut til på bildene, balansen må være heelt skjerpet og du må være 100% fokusert så ikke stolen bikker eller at du stuper rett i bakken! Har gjort det et par ganger og det er apsolutt IKKE som å lande på puter altså!

Det andre og tredje ''triksene'' er ikke de samme, men jeg er ikke så utrolig myk som andre cheerleadere er, så jeg klarer ikke å gjøre det andre trikset helt riktig enda.. Har enda mye igjen og ''lære'' meg, men jeg er da på god vei! Har på en måte laget et ''show'' som jeg gjør hver gang, for å styrke ballansen min ( det er egentlig derfor jeg bruker stolen til å øve triks på! ). 

Love Hane♥

5 kommentarer

Jt0byy

12.des.2011 kl.01:11

kult :)

Katja :)

12.des.2011 kl.13:21

kuult!

Sunniva :*)

12.des.2011 kl.20:58

så morsomt! :)

Benedikte & Anette

12.des.2011 kl.22:54

Du er flink! <3

Mathea

13.des.2011 kl.15:35

Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

thebestdreamteam

thebestdreamteam

Trysil

Hei! Vi er 8-9 som ELSKER cheerleading og turn! Så mye at vi ville lage en blogg om det! Gi gjerne kommentar, vi kommenterer også tilbake;)

Kategorier

Arkiv

hits