Lykkerus!

Heiii! Nå er jeg i syykt lykkeruus! Den ene tingen er at vi snart begynner på med cheerleadingen igjen! Og den andre tingen er at i morgen skal vi på julehandling til elverum ( litt sent ute med å gi julegaver til venner ja!.. ).

Den tredje tingen er at jeg fant ut at du kan skaffe deg sommerjobb da du blir 13-år, og jeg blir det i mars! Da kan jeg tjene mine EGENE penger og slippe å bli så ''avhengig'' av at jeg må få penger av mammao og pappa! Kommer til å svi litt ekstra i lommeboka da ja...

Får jeg jobb så tjener jeg som sakt mine egene penger, så kan jeg bruke de på hva jeg vil! Har også tenkt å legge de fleste pengene inn på kontoen min til jeg blir eldre og flytter på foreksempel hybel. Ja, jeg tenker på fremmtiden og ikke at Pysj! Mamma og pappa fikser det de! Slik tenker noen av de andre griiisefolkene der ute ( griis, er et ord jeg og Jørgen er blitt avhengig av å kalle hverandre.. ) Men de fleste pengene kommmer til å bli brukt på interiørting. Heh..

Dere på laget: GLEDER DERE LIKE MYE SOMMEG ELELR!?♥ 

Love Hanne♥
 

4 kommentarer

Marlene- kommenterer tilbake

16.des.2011 kl.22:51

gleder meg! :D Fint bilde! :)

Elvia

16.des.2011 kl.22:53

herlig blogg :)

whatido / engerdallivet

16.des.2011 kl.22:57

gleder meg jeg også, men serr, kan vi få sommerjobb da vi er 13??????????? YEY
så gøy :)

Skriv en ny kommentar

thebestdreamteam

thebestdreamteam

Trysil

Hei! Vi er 8-9 som ELSKER cheerleading og turn! Så mye at vi ville lage en blogg om det! Gi gjerne kommentar, vi kommenterer også tilbake;)

Kategorier

Arkiv

hits